Retur og reklamasjon

Uavhentede pakker
Hvis du ikke henter ut pakken og den blir sendt i retur til oss, tilkommer ett gebyr på NOK 300,- inkl. mva. + frakt for retur av gjeldene ordre. Dette for å dekke våre fraktkostnader og administrasjon. Dette gjelder også dersom du selv har skrevet inn feil eller feilaktig adresse slik at DB Schenker, PostNord eller Posten Norge returnerer som ukjent adresse. Vær nøye med rett postnr. og adresse, vi kan ikke alltid dobbeltsjekke denne for deg.

Spesial bestilte batteripakker etter spesifikasjoner fra kunde
Dersom reklamasjonen på disse pakker er kundens feil, ved feil innsendt spesifikasjoner, vil det kun krediteres 70% av batteripakkens kjøps verdi.

Feilleveringer eller transportskader

Skulle vi levere feil antall eller feil vare, så ber vi deg kontakte oss så snart som mulig, slik at vi kan rette opp feilen. Send inn din retur med opplysning om feilen, og legg ved evt. feil levert vare i originalforpakning. Dersom varen er transportskadet ved mottak, ber vi deg først ta kontakt med utleveringssted/transportør for å melde skaden.

Fremgangsmåte for retursendinger
I alle tilfeller hvor en pakke skal returneres til oss, må du kontakte oss på forhånd slik at vi vet hvorfor pakken returneres. Ved bruk av angreretten holder det med å vedlegge ferdig utfylt angrerettskjema. Angrerettsskjema ligger her.

Pakken må sendes til følgende adresse: 

AS Automax
Olaf Helsets vei 8
0694 Oslo

Merk pakken med ditt ordrenummer, eller sørg for å vedlegge dokumentasjon på ordren (kopi av ordrebekreftelse, leveringsbekreftelse eller faktura).
Eksport
Vi tar ikke i mot bestillinger utenfor Norge i vår nettbutikk.

Garanti
AS Automax garanterer at produktet fungerer etter spesifikasjonene. Dersom varene ikke fungerer som anvist, erstatter AS Automax varen med tilsvarende ny vare eller reparasjon. AS Automax gir 1 års garanti mot fabrikasjonsfeil på ladbare batterier og ladere/adaptere. Noen av produktene vi selger kan ha lengere/kortere garantitid, dette er i så fall opplyst i produktbeskrivelsen. Reklamasjonsrett etter kjøpsloven for de gjeldende produkter.