Yuasa gir kraft til verdens mest populære motorsykler

Yuasa gir kraft til verdens mest populære motorsykler


Som alle motorsykkelentusiaster vet, er det avgjørende å ha et pålitelig batteri som gir kraftig startstrøm og starter sykkelen hver gang. GS Yuasa er verdens ledende batteriprodusent og deres motorsykkel og powersport produkter er kjent for sin pålitelighet, lange levetid, og høye ytelse. Alle store motorsykkelprodusenter velger å montere Yuasa-batterier som originalutstyr (OE) på syklene sine på grunn av deres overlegne kvalitet og holdbarhet.

Yuasa har siden 1979 vært en leverandør av originalutstyr til verdens fremste sykkelmerker som Honda, Yamaha, Kawasaki og Suzuki. Yuasa sitt mangeårige rykte for kvalitet og pålitelighet kan blant annet tilskrives deres dedikasjon til innovasjon og teknologi. I dag fortsetter de å sette standarden for motorsykkelbatterier, med en rekke produkter som er designet for å møte de unike behovene til førere over hele verden.


Her er fire av verdens mest populære motorsykler som er utstyrt med Yuasa YTZ-batterier som OE på grunn av deres pålitelige startkraft og lange levetid:

Honda CBR1000RR – Yuasa YTZ7S

Denne sykkelen også kjent som Fireblade, ble introdusert i 2004. Det har blitt en av de meste populære motorsyklene i verden takket være takket være den den kraftige motoren, gode kjøreegenskaper og det elegante designet.

Yamaha YZF-R6 – Yuasa YTZ7S

Denne høy-ytelses maskinen kom til markedet i 1998. R6 er kjent for sin lette vekt, fantastiske kjøreegenskaper og kraftige motor og er et populært valg også for banekjøring.

Kawasaki Ninja ZX10-R – Yuasa YTZ10S

Den populære ZX10-R har et godt rykte blant motorsykkel entusiaster. Det aggressive utseende og matchende kjøreegenskapene gjør dette til en av de råeste syklene du kan få tak i.

Suzuki GSX – Yuasa YTZ10S

GSX-R1000 ble introdusert i 2001 og har siden da vært et naturlig valg for entusiaster som er ute etter en pålitelig høy-ytelses maskin!

Yuasa YTZ

YTZ serien til Yuasa er høy-ytelses AGM batterier som tilbyr opptil 30% mer startkraft enn standard AGM batterier. De er både lettere, mer kompakte og de kan monteres i flere vinkler.

Ladere

Som verdens ledende leverandør av batterier til motorsykler har Yuasa også bygd seg opp solid kompetanse på vinterlagring og vedlikehold av batteriet i denne perioden (som kan sies å være spesielt lang her i Norge…) Yuasa har utviklet deres egne YCX smart ladere og vedlikeholdere. Smartladerne har en ladeprofil med 7 og 9 stadier – disse stadiene sørge for at batteriet blir ladet opp på best mulig måte for å forlenge levetiden og sørge for at kapasitet ikke går tapt. YCX1,5 er den primære ladere for MC batterier, men for de større batteriene kan det være fornuftig å gå for YCX6 – fordelen med denne er at den også kan lade bilbatteriet ditt.