Våre leverandører - kjøretøy

Våre leverandører - kjøretøy


Flere leverandører - økt sortiment

Det siste året har vi jobbet godt for å få på plass flere anerkjente batteri leverandører til vårt sortiment. I tillegg til vår hovedleverandør GS Yuasa, har vi nå fått avtaler med både Hankook og Discover, i tillegg til Schumacher som leverer batteritilbehør, som ladere og boostere. 

 

GS Yuasa:

Yuasa er et japansk selskap som ble grunnlagt helt tilbake i 1895 og har over årene etablert seg som verdensledende produsent av batterier til kjøretøy og industribransjen.

Automax har vært distributør av Yuasa siden starten av 90-tallet. Yuasa har et svært bredt spekter av batterier til bil, båt, lifter og andre kjøretøy. Yuasa brukes som originalt hos veldig mange bil og MC produsenter, stort sett alt som er japansk. 

 

Hankook:

AS Automax ble offisiell distributør av Hankook batterier i slutten av 2022. Vi er svært fornøyde med å få nok et svært anerkjent varemerke inn i vårt sortiment. Hankook batterier har primært vært tilgjengelig i de asiatiske markedene, men de har nå åpnet et distribusjonsenter i Tyskland og skal nå inn i det europeiske markedet. Vi har fått distribusjonsrettighetene i Norge og gleder oss til å jobbe videre med et så kjent merke i bilverden.  

 

Discover:

Vi valgte å ta Discover inn i vårt sortiment i 2022 grunnet deres rå AGM batterier til marine/båt og RV/caravan applikasjoner. Discover er kjent for høy kvalitet og langtlevende løsninger. 

 

 

 

Schumacher:

Schumacher er et Amerikansk merke som har et svært bredt sortiment av batteri tilbehør. De har ladere i alle mulige størrelser, til alle slags kjøretøy og applikasjoner. Schumacher har også batteriboostere fra håndholdt størrelse til store traller.

Schumacher tilbyr også annet tilbehør som lykter og lys, primært utviklet for verksteder.  

 

For mer informasjon og bedriftsavtaler ta kontakt med vår salgssjef:

Harald Kristiansen

Harald@automax.no

90856456