Nødlys & nødstrøm

Nødlys & nødstrøm


Med nesten 40 år i bransjen, begynner vi å få litt kompetanse på batterier og nødstrøm. Vi har levert batterier til det industrielle markedet i Norge i veldig lang tid og opplever stadig vekst. Vi leverer batterier til mange av de største installatørene og UPS/Nødstrøms leverandører i Norge fra vårt sentrale lager i Oslo. Vi holder til i lyse og flotte lokaler; med tilhørende lager, i næringsparken på Skullerud. Vi har et stort lager på alt av batterier og tilbyr meget raske leveringstider.

 

Nødlys

Vi har trolig Norges bredeste sortiment på nødlysbatterier, med over 400 ulike artikler. Vi produserer og leverer batteripakker til nødlysarmaturer og etter spesifikasjoner fra kunder. Vi har per i dag 3 sveisemaskiner til å sveise Alkaline, Litium, Li-Ion, LiFePo4, Ni-Cd og Ni-Mh batterier. Det er veldig få restriksjoner på hva vi klarer å produsere.

 

​Vi har et stort lager av nødlysbatterier med meget raske leveringstider.

Se vårt sortiment på nødlysbatterier her.

 

Nødstrøm

De aller fleste virksomheter er avhengig av strøm. Selv om vi i Norge er heldig og sjeldent opplever strømbrudd, kan det bli kritisk dersom det først skjer et strømavbrudd og man ikke er forberedt. På sykehus og andre helseinstitusjoner kan strømavbrudd få alvorlige konsekvenser – derfor leverer vi Yuasa batterier til veldig mange av de som krever ypperste kvalitet og pålitelighet.

 

 

Vi produserer større batteribanker for UPS`r, telefonsentraler og lignende.

Se vårt sortiment av blybatterier her.

 

 

Kontakt oss gjerne:
E-post: post@automax.no

Telefon: 23207880