Transport & Logistikk 2023 - NOVA Spektrum

Transport & Logistikk 2023 - NOVA Spektrum


Transport & Logistikk er bransjens største møteplass i 2023 og arrangeres på NOVA Spektrum i Lillestrøm den 28.-30 september. Møt oss på stand C01-33

Automax stiller på messen for første gang som importør og distributør av noen av verdens ledende produsenter av blybatterier til store kjøretøy, samt ladere og tilbehør. 

GS Yuasa

Yuasa er et japansk selskap som ble grunnlagt helt tilbake i 1895 og har over årene etablert seg som verdensledende produsent av batterier til kjøretøy og industribransjen. Yuasa er originalprodusent for svært mange kjøretøysprodusenter verden over.  Kvalitet, ytelse og pålitelighet er slagordet – Yuasa holder alltid det de lover.

Discover

Nok et anerkjent merke – denne gang fra Canada. Discover er en innovativ batteriprodusent som primært produserer AGM og GEL batterier i både 6V og 12V. Discover er store leverandører til lift/personløfter og gulvvasker markedet, både som originalprodusent og til ettermarkedet. De har også Lithium batterisystemer av høyeste kvalitet.

Schumacher

Schumacher er et amerikansk merke som leverer et bredt sortiment av ladere og boostere til kjøretøybransjen. Schumacher tilbyr også annet tilbehør som lykter og lys, primært utviklet for verksteder.