Båtbatterier

Båtbatterier


Vårt brede utvalg av båtbatterier betyr at vi alltid har det perfekte batteriet for dine spesifikke behov. Ta gjerne kontakt med oss for å finne det rette batteriet.

 

Epost: post@automax.no
Tlf: 23207880

Vårt sortiment

Vårt sortiment inneholder startbatterier, forbruksbatterier og dual purpose batterier som kan brukes til både start- og forbruk i båten din. Vi leverer båtbatterier fra Yuasa og Discover, merker kjent for sin overlegne kvalitet, ytelse og levetid.

Marine Dual Vibrolock

YBX Active Marine-batterier er ideelle for yachter, motorbåter, seilbåter og andre vannfartøy. Batteriene er spesielt utformet for å håndtere utfordringene ved bølgekraft og slag. De inneholder avanserte designfunksjoner som balanserer syren i batteriet og spesialkomponenter som tykkere blyplater for mer robusthet og økt syklisk levetid. Alle batterier i denne serien har doble poler. 

 

 

AGM Premium dual purpose (til start & forbruk)

Batteriene i denne kategorien har både god startkraft, solide dyputladningskvaliteter og lang syklisk levetid. Dette gjør de meget godt egnet til både start- og forbruk kombinert, eller til et av formålene individuelt.  


 

AGM Forbruk

Batterier hovedsakelig beregnet til forbruk. Batterier i denne kategorien er laget for å tåle mange sykluser og har lang levetid. AGM batterier har ingen flytende syre, de er gasstette og helt vedlikeholdsfrie.

 

Super Heavy Duty fritid kombibatterier til start & forbruk

Trenger du både startkraft og lang brukstid på forbruksbatteriet? Da er det batterier i denne kategorien du er ute etter. Alle batteriene er lukkede og vedlikeholdsfrie blysyrebatterier.

 

Startbatterier og lett forbruk

Disse batteriene brukes primært kun som startbatterier, men kan også brukes til lett forbruk.  


Automax Lithium LiFePO4