Produksjon av litium-ion startbatterier til biler begynner på GS Yuasa-fabrikken i Ungarn

Produksjon av litium-ion startbatterier til biler begynner på GS Yuasa-fabrikken i Ungarn

GS Yuasa, verdens ledende batteriprodusent, har kunngjort at litium-ion batteriproduksjonen for biler har begynt på det nye batterianlegget i Miskolc, Ungarn.

GS Yuasa Hungary Ltd produserer nå 12V litium-ion bilbatterier ved anlegget og vil begynne å levere dem til europeiske kunder.

 

Anlegget ble innarbeidet som et GS Yuasa-datterselskap i oktober 2017 og er Yuasa sitt første litium-ion-anlegget utenfor Japan. Anlegget er installert med den nyeste automatiserte produksjonsteknologien fra GS Yuasa gruppen for å oppfylle den økende etterspørselen i Europa.

 

12V lithium-ion-batterier til biler vil bli brukt til start, belysning og tenning (SLI applikasjoner) til biler. De er for tiden satt sammen med litium-ion-celler produsert i Japan, men GS Yuasa Hungary Ltd planlegger å produsere disse cellene på stedet i fremtiden.

 

En maksimal produksjonskapasitet på 500.000 enheter per år forventes å være oppnådd i den første fasen av driften, med kapasitet satt til å utvide betydelig det kommende året.

 

For å lese mer om GS Yuasa Battery Europe Ltd se: www.gs.yuasa.eu